joi, iunie 19

Orange logic

   Sunt abonat Orange încă de când rețeaua se numea dialog. Ei au profitat de pe urma mea… și încearcă să profite în continuare.
   Cu aproximativ 19 luni în urmă am semnat un contract cu ei. Mi-au dat un abonament destul de ok pentru vremea respectivă, dar care în prezent nu-mi mai satisface nevoile. Așa că le-am ciocănit în geam și i-am întrebat… primiți un nou contract? Eu voiam un abonament ce costa 16 euro, ei mi-au propus întâi unul de 27 apoi unul de 19 euro. De ce? Pentru că… după spusele lor, media facturilor mele este de aproximativ 18 euro lunar. În aceste condiții, Orange nu-și poate permite ca facturile plătite de mine să scadă de la 18 la 16 euro.
   Atunci poate o să-i deranjeze când, după ce expiră ultimele 5 luni de abonament, eu îmi voi lua numărul și voi trece la alt operator, urmând ca, în acest fel, să nu-i mai plătesc lui Orange nici un euro?
   Evident că Orange n-are de ce să plângă după un individ ce le plătește lunar 18 euro. Dar totuși… Dacă Orange consideră că e mai indicat să primească de la mine 18 euro pentru următoarele 5 luni… e ok, am să-i plătesc. Dar… oare n-ar fi mai indicat ca Orange să se gândească pe termen lung și să-mi ofere abonamentul dorit, urmând ca în acest fel să beneficieze de fidelitatea mea și pe minimum următoarele 12 luni?

   Vorbesc și eu așa… ca opinia publică…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori