marți, martie 25

Hipermarketurile te vor prost

   Și de multe ori chiar le iese! Din păcate… Zilele trecute am trecut prin Carrefour… nu pentru că aș fi ținut neapărat, dar de când am fost invadați de hipermarketuri, multe magazine au dispărut fiind practic omorâte de acești mici giganți. Adică, dacă te trezești că ai nevoie de un carnețel, de o mică agendă sau o bucată de hârtie, nu ai prea multe opțiuni, decât sa calci pragul hipermarketului.
   Așa m-am trezit și eu în Carrefour Orhideea… aveam nevoie de o mică agendă… de preferat cu arc, ca să-i pot derula rapid foile și să-mi încapă ușor în buzunarul halatului.
   Am ajuns la raionul de papetărie și alte prostii și am început să răscolesc. Când am reușit să găsesc o mini-agendă după preferințele mele am căutat imediat cu privirea un preț afișat la raft, pentru că sunt arhi-cunoscute practicile murdare ale hipermarketurilor: un preț la raft, un preț puțin mai mare la casă! Dar totuși, n-am reușit să găsesc nici un preț afișat. Bănuiam că e alt tertip al lor…
   Imediat m-am îndreptat spre casele de marcat… alegând drumul cel mai scurt… care mereu trece pe la raionul de înghețată. Și acolo ochii mi-au fost furați de o promoție: două cutii de înghețată la prețul uneia! Mi-am zis că poate fi o păcăleală de zile mari, temperaturile au trecut de 20 de grade, deci se poate mânca înghețată!
   La casă am fost cu ochii numai pe casa de marcat, eram curios să aflu cu cât m-au păcălit de această dată… Mare mi-a fost surprinderea când am văzut că nu mințiseră… chiar mi-au vândut două cutii la prețul uneia singure.
   Mulțumit fiind mi-am căutat cardul doar ca să mă lovească între ochi totalul. Am plătit totuși, ferm convins fiind că înghețata era de vină. Am plecat cercetând bonul.   Pe bune!?! 23.49 pentru o mini-agendă?! Să-mi FUT una! May I fuck myself one! Ce facul meu știe să facă agenda aia de costă atât?
   M-am întors imediat la serviciul clienți și mi-am cerut banii înapoi. Doamna de acolo m-a și întrebat:
-Ce defect are?
-Are un preț ridicol de mare!

   A scanat agenda și n-a comentat nimic, mi-a returnat banii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori