miercuri, septembrie 4

Dieta perfectă

   Foarte multă lume încearcă cu disperare să scadă în greutate. Toți sunt dispuși să încerce fel de fel de „diete minune” ori tratamente mai mult sau mai puțin chirurgicale. Ei bine, eu tocmai am descoperit cea mai perfectă dietă din lume!
   Lângă Ministerul Transporturilor funcționează un mini-împinge-tava. Zi de zi când trec pe acolo văd o mulțime de oameni care așezați la coadă, așteptând să-și cumpere ceva de mâncare. Văzând atâția clienți mulțumiți mi-am zis, într-o zi în care foamea mă biruia, că trebuie să încerc și eu mâncarea gătită acolo.
   Mă așez și eu la coadă, îmi aștept liniștit rândul… și când ajung în față îmi comand piept de pui la grătar, o porție de piure drept garnitură și o salată de varză albă. Doamna ce mi-a preluat comanda a început să alerge prin prăvălie și la un moment dat mi-a pus în față o casoletă închisă. Fericit, i-am plătit, am luat casoleta și m-am dus glonț spre casă.
   Odată ajuns, m-am spălat pe mâini (chirurgical – până la cot) și m-am așezat la masă. Iar acum… „dieta minune”: Desfac casoleta… piure drept garnitură… check; salată de varză albă… check; piept de pui… canci!

   Am mâncat consolându-mă cu gândul că măcar face bine la siluetă… silueta mea aia de invidiat, adică.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori