miercuri, august 29

Badea + Gramatică = LOVE


   Mircea Badea a câștigat proba olimpică de pupat în fund stabilind un nou record mondial! Odată cu această performanţă, el a devenit cel mai titrat pupător de fund până în prezent! Mircea a declarat că și-a dorit foarte mult victoria, nu pentru faimă și respect, căci el oricum nu cunoaște aceste două concepte, dar mai mult pentru a ajunge la același nivel cu Alina Dumitru, deoarece i se părea un pic cam aiurea să o jignească în timp ce se zbătea în mocirla neputinței!
   De câteva zile mă uit cate puțin la emisiunea lui, dar mai mult de 5-10 minute nu rezist, din păcate. Poate dacă mă antrenez bine… cine știe! Și nu-i pot acuza pe producători deoarece ei s-au gândit bine de tot, și au pus numeroase pauze publicitare… ca să-și poată trage omul sufletul. Plus că, aceasta emisiune are un nivel intelectual… mult prea ridicat pentru mine… mă depășește. Ne dăm seama de acest lucru după modul complet bizar în care Mircea sare de la un subiect la altul fără să facă legătura între ele, sau după faptul că anunță o pauză publicitară de 30 de secunde, iar la reluarea emisiunii, după 3 minute, el își continuă direct ideea dar și după faptul că Mircea nu vorbește niciodată la cameră, el vorbește când în dreapta, când în stânga… când în jos. Iar când nu face asta, se strâmbă! Nu vreau eu să fac pe deșteptul, dar comportamentul lui este asemănător cu cel al maimuțelor, judecând după faptul că Mircică obișnuiește să arunce cu fecale în „basiști” și să-i perie de pureci pe „felixişti”.
   Ei bine… azi… Mircica… just went full retard!
  Și-a făcut încălzirea întrebându-se dacă un anumit om politic – nu-mi amintesc numele lui – se masturbează cu mâna dreaptă ori cu mâna stânga. Imediat după l-a jignit pe Mihai Răzvan Ungureanu, spunând despre dumnealui că este citez: „paralel cu Limba Română”. Avalanșa a continuat, Mircică a mai aruncat câteva cuvinte grele la adresa lui MRU punând sub semnul întrebării cunoștințele fostului prim-ministru în materia Limbii Române, după care, în stilu-i caracteristic, a sărit de la un subiect la altul, ajungând la Elena Udrea. În 0.32 secunde a sugerat că Base i-o trage și la propriu, după care a făcut el o legătură extrem de ciudată cu un alt politician… care… din cate am înțeles eu ar vrea să fie și el basist, dar nu-l prea primesc basiștii vechi… și în final a concluzionat: „Sper că asta poate s-o pună măcar la fel de bine precum Elena, altfel… a pus-o!” Dar nu s-a mulțumit doar cu atât… ci a continuat: „Ce să pună? Punctul pe i! Unde punctul este de gen feminin, nu? Un punct… două puncte! Gen feminin!”
   Mircică… you just went FULL retard!

  Mircea Badea este primul pe lista mea intitulată scurt şi sugestiv „Oameni cărora le retrag cetățenia după ce ajung președinte”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori