sâmbătă, iunie 23

Nivel de prostie: depășit!


   Citeam un articol despre cel mai îndrăgit popor din Europa, francezii… ei au început să implementeze un tip nou de radare pe autostrăzi, concret: un set de camere de luat vederi foarte performante care citesc numărul de înmatriculare al mașinii și înregistrează exact ora la care respectivul vehicul a trecut prin dreptul punctului A. Apoi face același lucru în momentul în care respectivul vehicul trece prin punctul B și în funcție de timpul în care a parcurs distanţa dintre A și B, sistemul calculează viteza medie de deplasare, iar dacă aceasta este mai mare decât limita maximă de viteză admisă, emite o amendă.
   O idee foarte bună, decât să stai cu radarul prin tufișuri, nu? Doar că… vine numitul „paul”… de profesie… prost și ne demonstrează tuturor cât de ineficient este sistemul aplicat de francezi. Adică ce-l împiedică pe el să meargă pe porțiunea pe care este instalat sistemul respectiv 700m cu 160km/h iar apoi, pe ultimii 300m cu 70km/h? Iar în felul ăsta a mers și tare și nici nu l-a luat radarul!

   Numitul „paul” este doar un pic retard, el când merge tare o face doar ca să impresioneze, nicidecum ca să ajungă mai repede… pentru el este perfect în regulă să accelereze până la 160 pentru ca apoi să frâneze până la 70 doar ca să nu-l ia radarul…
   E doar o presupunere, dar… în mintea mea, numitul „paul” conduce mândru un BMW 316i… full, fără piele, fără climă. Mașină este superbă, chiar dacă a fost fabricată în 1994… bine… curg tablele de pe ea, dar tot e superbă… pentru că e un BMW, da? Bine… nu prea are loc în portbagaj din cauza instalației GPL, dar tot e superbă, pentru că e un BMW, da? Aaa, cireașa de pe tort… e înmatriculată în Bulgaria. Sunt sigur 100%!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori