sâmbătă, aprilie 7

God Bless America


   Am văzut trailerul mai de mult și imediat după eram pregătit să accesez tot felul de site-uri web de o calitate îndoielnică, eram pregătit să-mi umplu calculatorul de viruși doar pentru a vedea acel film. A spus ceea ce foarte puţini oameni din ziua de azi gândesc. Dumnezeu să-i dea sănătate lui Bobcat Goldthwait că tare inspirat a fost el când a regizat filmul ăsta.
   Frank, actorul principal, este un om oarecare, are un mic apartament, o slujbă plictisitoare și o mașină verde… Robert De Niro spunea o dată că de obicei geniile aleg verdele… acum tind să-i dau dreptate, speram totuși ca geniile să aleagă albastrul… dar… Revenind, Frank este sătul de toată prostia ce este prezentată prin presă și mai ales la televizor… este sătul să vadă cum sare căcatul din televizor, motiv pentru care ia un pistol și începe să omoare oameni. Dar nu orice fel de oameni, nu-i omoară la întâmplare… nuuu… îi omoară doar pe cei ce merită cu adevărat să moară.

   EPIC !!! Faza de la final, cu acel „pasionat” care conduce plin de mândrie un „ursuleț”, ca să folosesc termenul „pasionaților”, este absolut magică! Plus, mai e o faza în film, când îi vinde unul un AK-47… are ăla niște dume în el, poți să juri că e un fel de comis-voiajor, doar că nu vinde aspiratoare, el vinde arme.
   Extraordinar filmul… dacă cumva se trezește vreun Frank și printre noi, sper din toată inima să înceapă așa: Necuratul, verii lui, Mircea Badea… și după celebra „farsa” ce susține că a făcut-o… Măruţă!
Cel… Mai… Tare… Film… EVER !!! (Înafară de Pirații din Caraibe, evident)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori