joi, februarie 23

Din glumă-n glumă…


   A ieșit primul meu post pe deja mult prea celebrul 9gag. Toată lumea-l știe, cine nu-l știe încă… o să dea clik pe link…
   Cu toții știm cum este… te joci un joc… și-ti place foarte mult, apoi apare versiunea a doua a jocului, mult îmbunătățită… te joci și versiunea aia, pentru că este mult mai frumoasă… și-ti place mult… și te joci și mai mult… zile întregi, săptămâni… luni… ani… Și în tot acest timp, aștepți să iasă și partea a 3-a… care nu mai iese… de nicio culoare… Și te impacientezi… și începi să răscolești internetul, să găsești ceva veşti despre partea a 3-a… și nu găsești nimic… dar nimic…
   Și treci la nivelul următor, începi să-i tragi la răspundere pe designerii jocului… și-i bombardezi cu mailuri: „Băi… de ce nu ați scos încă Diablo 3?? Deee ceeee?!?”
   Până când… într-o zi… vine unul din… foștii tăi prieteni buni – pentru că după o faza din asta… - și te scoate din munca ta de birou cu o veste extraordinar de bună! „S-a lansat Diablo 3!!! Versiunea Beta!”
   Și intri în fibrilații… instant!! Și răscolești netul ca s-o găsești… și nu găsești nimic… Troll Troleanu! Ce să-i faci… Gluma a fost relativ bună… să zicem… cam de nota 7… spre 8 așa… cam așa… dar fiind că a fost gustată din plin… „tring”… idee! Și asta a ieșit:

   Pentru cunoscători, pentru cei ce… n-au ce face… clik pe link, like pe pagina 9gag de la butonul ce înfățișează un smiley-face… și… poate… share pe FB? Poate??

2 comentarii:

♥ M.♥ spunea...

me gusta :)

armin spunea...

multumesc!

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori