duminică, noiembrie 6

Fanii strică TOT


                Am spus-o de multe ori și-mi păstrez părerea, fanii strică spectacolul, nimicesc plăcerea sportivilor și alungă oamenii normali de pe stadioane. Meciul de la Cluj dintre CFR și Dinamo s-a făcut din nou (pentru a câta oară?) remarcat printr-un grav derapaj al fanilor. Aceste tumori ce au invadat ceea ce unii dintre noi consideram a fi un spectacol au gafat în cel mai oribil mod posibil afișându-și susținerea faţă de huliganul ploieștean care l-a lovit pe Galamaz în urmă cu o săptămână.
                „Huidu, trei morți, scapă oricum / Enache, pușcărie pentru un pumn!” Prin acest mesaj, respectivii indivizi reușesc să probeze Teoria Evoluției postulată de Darwin… mai băieți, Huidu a omorât trei oameni, Enache a dat un pumn, astea sunt faptele cunoscute de toată lumea, dar voi neglijați un aspect extrem de important al problemei: intenția! Huidu nu s-a urcat la volan decis să omoare trei oameni, el nu și-a zis: „mmm, ce zi frumoasă, hai să omor trei oameni!” în vreme ce huliganul ploieștean a intrat în teren decis să facă rău! Acest aspect cântărește enorm, nu numai în sala de judecată cât și în ochii publicului!
                Niciodată nu mi-a fost teamă că experimentul celor de la Geneva va genera o Gaură Neagră ce va înghiți planeta noastră, în schimb mă tem că vreunul din voi o să-și spargă capul și vidul de acolo are să ne curme viața tuturor.

2 comentarii:

Sophiestricata spunea...

Mă deranjează lipsa de discernământ în astfel de cazuri, chiar şi în situaţii de viaţă mai neînsemnate. Mă enervează când cuiva i se ia apărarea de către prieteni sau susţinători până în pânzele albe, chiar dacă a greşit în mod evident. Asemenea atitudini sunt foarte distructive şi periculoase.
Cred că asta se datorează faptului că mereu se judecă persoana, nu fapta. "Mi-e prieten, deci el are dreptate".

armin spunea...

n-am putut pune degetul pe acea expresie din prima și aparent nici Darwin n-a reușit, dar aia e cu siguranță legată în vreun fel de veriga lipsă!

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori