duminică, octombrie 2

Știu

                Trăiești într-o tara de căcat… Știu! Guvernul se rupe în patru ca să-ti mărească taxele… Știu! Băncile fac cămătărie legală… Știu! Seful își bate joc de tine… Știu! Nu ești altceva decât un plângăcios… Știu! Ai impresia că trăiești într-o ţară de tot căcatul… GREŞIT!
                Dăm legătura trimisului special în ţara care le depășește pe toate „One country to be mai de căcat decât them all”… armin, ai legătura:
                Aici, dacă poporul vrea să se răzbune pe sistem iese în stradă și paralizează centrul orașului într-o sâmbătă, pentru că atunci toți mișună cu treburi prin oraș. Apoi unii se răzbună pe ceilalți după care o dau la pace își dau unul altuia acadele de supt și pleacă acasă fericiți…
                Prima dată s-a aprobat o paradă care a paralizat câteva străzi din centru, motivul? Chinezii au vrut să-și sărbătorească ziua națională. Hai să zicem că nu-i foarte grav… să zicem doar, o mână de oameni provenind din aceeași ţară se strâng își desemnează un lider care merge la primărie și-i înmânează primarului o hârtie cerându-și dreptul de a defila pe stradă în cinstea zilei naționale. Primarul acceptă!!! Pentru că vorba aia: casa mea, e casa ta! (în mula mea, că doar de aia a plecat din China, ca să-și înființeze altă Chină în altă parte a lumii unde să trăiască după aceleași legi, un pic modificate… stat în stat, e posibil? în mula mea, normal că e!)
                Chinezii au ieșit în stradă, au defilat cu câteva steaguri, vreo câteva figurine de hârtie, au aruncat cu confeti… o oră și un pic, cin-cin și hai, înapoi la magazin… vorba aia, cât să petreci? Cine mai vinde orez francezilor?!?
                După care… O SFINTE CĂCAT! Îmi suna atât de ciudat… adică hai, le permiți chinezilor să-ti blocheze orașul o oră și ceva, vai ce prieteni suntem acum, să nu uitați să va plătiți taxele și impozitele, dar cretinii le-au permis prostituatelor să-și organizeze un marș de protest!!! Nu glumesc, pe cuvânt de cercetaș! (sau cercetător, mă rog, e tot una). Toată lumea știa că în jurul stadionului găsești păsărică de cumpărat, în special după lăsarea serii… Doar că… dintr-o dată… au început raidurile împotriva lor… până când s-au supărat și au ieșit în stradă să protesteze!!! Iar primăria le-a permis!!!

                Trebuie să menționez că în ţara unde primăria permite prostituatelor să protesteze, cea mai veche meserie din lume este încă ilegală, pedepsită prin lege și curvele nu plătesc taxe sau impozite.

2 comentarii:

Sophiestricata spunea...

Aştept un marş al cămătarilor şi o petiţie online prin care se cere ca publicul să nu mai folosească apelativul "cămătar" cu sens peiorativ.

armin spunea...

nu știu dacă cămătăria e așa de extinsă la ei precum la noi... dar dacă este, cu siguranță or sa iasă și ăia în stradă să-și ceară drepturile!

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori