duminică, octombrie 30

Jalnic


                M-am uitat la meci sperând sa piardă FC becali din nou ca să-l văd cum i se umflă venele în cap… doar că… Fanii strică tot… aceste amibe, aceste ființe subdezvoltate strică absolut tot, sportul se duce de râpă din cauza acestor golani! Ceea ce s-a întâmplat azi este pur și simplu degradant… dezonorant…
                În primul rând cum a organizat FC Petrolul meciul? Cum a putut ajunge suporterul ăla din tribună până la mijlocul terenului fără să vină nimeni după el? A alergat 30m nestingherit și l-a lovit cu pumnul în cap pe Galamaz. Pentru ce? De ce? Pentru că Galamaz joaca la echipa adversă? Pentru asta? Dacă mâine Galamaz se transferă la FC Petrolul o să-l considere idol, nu? Ce a făcut Galamaz? Pentru ce să intri pe teren și să lovești un jucător? Ce obții?!?
                Niște vreascuri, niște golani, veriga lipsa din lanțul evoluției, ei sunt… suporterii… cei care merg pe stadion să înjure sau să se bată!
                Vreau să vad ce are să i se întâmple acelui suporter, sunt curios ce are să pățească… sunt foarte curios. Mie îmi plăcea Petrolul, își făcuseră un stadion cochet, jucau frumos… dar din nou… pentru a nu știu câta oară… Fanii strică tot! 

6 comentarii:

Ovidiu spunea...

Oamenii de genul acesta nu sunt suporteri, sunt huligani îmbrăcați în piele de suporter :(

armin spunea...

din ala trebuie facut un exemplu, altfel o sa se ajunga pana la crima!

Nymphetamine spunea...

traim in romania :))

armin spunea...

incidente de genul asta nu se intampla doar la noi, se intampla peste tot in lume

Sophiestricata spunea...

Ajungi să crezi că ceva atât de strigător la cer nu poate scăpa nepedepsit, că este prea mult. Partea cea mai rea vine când lucrurile de genul chiar scapă nepedepsite. Mi se face rău când mă gândesc. Sper să şi-o ia gibonul ăla.

Si apropo: Hitting a random player because you're losing isn't normal, but on meth it is.

armin spunea...

om trăi... și om vedea... și eu sper să fie judecat și pedepsit... să vedem...

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori