vineri, august 19

O, Dumnezeul meu


                Vă rog, deschideți televizorul ca să cadă căcatul din el! Programele televiziunilor private au devenit o mostră a incompetenţei prezentatorilor, reporterilor dar mai ales a producătorilor. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, felicitări, faceți trafic cu căcat! Jenant!
                Dimineață autoritățile au evacuat un bloc în care locuiau, aparent ilegal, câteva familii. Televiziunile au filmat cum Poliția Română a evacuat blocul, întâmplător am văzut știrea la TVR1, prezentată decent, polițiștii spărgeau uși, scoteau în stradă locuitorii de unde erau preluați de cei de la Serviciul de Asistenţă Socială. Ce-i drept, în finalul reportajului a fost inclusă și declarația proprietarului care încerca oarecum să se disculpe de faptul că tocmai a aruncat în stradă o mulțime de oameni spunând că respectiva locație nu era nimic altceva decât un focar de infecție unde locuitorii riscau să se îmbolnăvească în orice clipă.

                Ce a făcut ProTV-ul? L-a trimis pe deja celebrul Cătălin Radu Tănase să raporteze de la faţa locului… Jenant dragul meu Cătălin… Jenant…

                Toți polițiștii, toți asistenții sociali, toate persoanele ce au participat la acea acțiune au intrat fără prezervative în clădire, s-a găsit el să facă vâlvă și mai mare, să accentueze dramatismul situației, într-un cuvânt, să vândă căcat!
Jenant...

7 comentarii:

Ovidiu spunea...

Dacă, Doamne ferește, contactează vre-un virus mortal rămas pe acolo după ce au terminat autoritățile de puricat zona? :))

armin spunea...

Da.... sau dacă nu reușește să creeze destulă panică? Lumea nu se uită la tv când se prezintă vești bune... niciodată

Ovidiu spunea...

De ce crezi u că nu a avut nici o șansă legea cu echitabilitatea știrilor pozitive și negative propusă acum ceva vreme?

armin spunea...

Eu nici nu știam de ea... dar, teroarea controlează mai bine masele... mult mai bine...

rainychocoffee spunea...

Numai si numai prostii la Tv

Bianca spunea...

Omul asta e un as in domeniul panicii:-J..cat despre televiziunile private...mai bine ne abtinem!

armin spunea...

sunt demni de mila... cat despre fanii lor... e o vorba: cineva trebuie sa mature pe jos si sa sape santuri!

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori