duminică, iunie 12

Franța a capitulat! Victorie!

                Copleșită de extraordinară tactică-cavalerească pusă la cale de experimentații generali români, Franța a capitulat azi dimineață în jurul orei 9. Războiul a luat sfârșit, bravii noștri soldați vor defila în curând prin capitala franceză urmând astfel tradiția vecinilor Franței, tradiție veche de câteva secole.
                Consiliul de război francez, format din miniștrii Abdul Al-Jazer, Kamel Toumi, Aziz El Amrani, Mohamed Nezzar, Mamadou Diallo şi președintele Fahed Riahi s-au reunit încă de vineri la palatul Elisee pentru a discuta delicata situație în care statul Francez a fost pus pentru a suta mia oara. Deși poporul francez se aștepta ca aceasta întrunire să aibă loc imediat după debutul operațiunilor speciale desfășurate ireproșabil de către batalioanele de țigani angajați pe bază de contract de președintele Traian Băsescu, aceasta întrunire s-a lăsat așteptată ceea ce a făcut ca bravii mercenari să pună stăpânire pe rata criminalității din capitala franceză, acaparând, după spusele oficialului francez Claude Gueant, 80% din totalul infracțiunilor comise. În aceste condiții Consiliul Suprem Pentru Predare Necondiționată al Franței a luat decizia irevocabilă şi aplicabilă imediat de a capitula în faţa trupelor cotropitoare. Astfel, președintele Traian Băsescu însoțit de seful Statului Major General domnul general-maior dr. Ştefan Dănilă, sunt așteptați să ajungă în cursul zilei de mâine la Paris pentru a impune condițiile capitularii şi a pune astfel bazele primei colonii Romanești.
                Este de așteptat ca Armata Română să organizeze deja clasica defilare prin capitala franceză, lucru care chiar îi bucură pe unii locuitori ai orașului ce în curând va purta porecla de „Micul-București”, Jaques Capituler a declarat sub protecția anonimatului pentru „armin cu a mic”:
-Eu am fost prezent pe străzi atunci când au defilat nemții în `40, parcă tot iunie era, mi-a plăcut atunci, foarte frumos au defilat pe străzi, ne-au determinat efectiv să aruncam flori înaintea lor, aşa de frumos au defilat. Sper ca şi Armata Română să defileze cel puțin aşa de frumos, să am şi eu ce povesti nepoților!

Trecând un pic spre modul serios

                Stimate domnule Claude Gueant, declarația domniei voastre constituie un grav atac rasist împotriva unei ţări şi al ei popor. Nimeni din România nu va încerca să nege existenţa delicvenților cu origini române în Paris, dar nu ar trebui să uitam că nu doar conaționalii noștii comit infracțiuni pe teritoriu francez. De asemenea, va rog să conștientizați că delicvenţa nu a putut şi nu va putea fi vreodată asociată cu o rasă şi nicidecum cu vreun popor anume!
                Va rog să va cereți public scuze pentru acest atac neprovocat la adresa Statului Român!

1 comentarii:

irene-brizo spunea...

pai da dar cand a zis de minorii romani el defapt se referea la puii de rromi. dar cum rromii sunt romani, suntem toti bagati in aceasi oala.
chiar nu cred in procentul de 80% zis de el

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori