sâmbătă, mai 7

LPF TV

                Ar trebui să nu mă mai leg de acest aspect, dar nu prea pot, mi-e greu. Mitică de la Ligă şi-a frecat el palmele de fericire… şi a putut să şi le frece mult timp deoarece înainte şi-a șters balele de la gură, bale ce-i apăruseră după ce s-a gândit un pic la milioanele de euro ce urma să le primească de la televiziuni în schimbul drepturilor tv asupra campionatului intern de fotbal.
                Doar că… nu i-a ieșit. Cei trei participanți au făcut front comun în faţa nesimțirii şi i-au dat cu Raid şi Flit. Acum Mitică s-a supărat şi mai rău şi vrea să forțeze mâna televiziunilor, se jură cu mâna pe cele 30 de milioane încasate că-şi face televiziune, se împrumută de bani şi-şi face televiziune şi va transmite el singur meciurile în sistem „plătește dacă vrei să te uiți”.
                Deja îmi imaginez cum ar suna ofertele: „Super-Ofertă: doar acum poți cumpăra pachetul Derby 0 ce include super-meciurile Astra-Steaua şi Rapid-Gloria, pentru doar 89 de euro. Doar cumpărând acum poți beneficia de o reducere substanțială de 9 euro pentru pachetul Derby 1 ce conține avancronica etapei plus super-derby-ul Ceahlaul-CFR Cluj!!!” Ce oferte fantastice, abia aștept să nu-mi cumpăr nici un pachet. Bineînțeles, tentația are să fie mare şi-mi va fi greu de rezistat, pentru că se anunța un viitor campionat încins, necuratul anunța că va încerca să schimbe antrenorii mai des decât șosetele, asta pe lângă clasicele „investesc 15 milioane în transferuri – dar le dau salarii de 10 mii pe lună” şi „dau 7-8 milioane pentru un vârf de atac” (cine dracu’ te mai crede??), apoi pentru domnul Copos anunță că nu se mai scufundă planeta… aşa de rău, șefii vișinii de la Cluj încearcă să facă o scamatorie schimbând limba maghiară pe cea portugheză, pentru că e mai ieftină şi mai bună… şi povestea poate continua mult şi bine, poate cu brutarul Craiovei, care anunță iar că nu vinde nimic în capitală, dar sfârșește prin a vinde tot şi a încasa el singur banii.
                Oare cum ar arăta o concurenţă între campionatul Italiei, al Angliei, al Spaniei şi cel intern? Oare pentru ce ar alege microbiștii să plătească?
                Ar trebui să nu mai pun întrebări prostești…

2 comentarii:

Ovidiu spunea...

Mitică e ca un urmaș al 50 și n-ulea la tronul Angliei. Știe că nu va ajunge niciodată pe tron dar încearcă să pară și el de viță nobilă :))

armin spunea...

eu il sustin, vreau sa-si faca televiziune, eu vreau sa imprumute 50 de milioane de la banca si sa gireze cu postul sau de la Liga... dar n-o s-o faca... Mitica e pielea p....

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori