miercuri, decembrie 15

Repetenţii

                Mai sunt 45 de minute şi începe meciul. Sper ca Steaua să ţină meciul la 0-0 până în minutul 98, apoi să încaseze un gol. Vreau să-i aud iar pe acei doi comentatori cum se prefac că le pasă: „Nu se poate... aşa ceva nu este posibil... fotbalul este atat de nedrept... NU SE POATE AŞA CEVA!!!”. Dar măcar ei doi nu pretind că au luat masa împreună cu toti jucatorii din teren precum pretinde de fiecare data Michi de la TVR...
                Îmi doresc asta pentru că două, poate chiar trei zile nu-l mai văd pe cioban prin presă ori televizor... merită sacrificiul. Ei sunt primii doi, sau trei, repetenţi... bine, nu e nici o surpriză pentru nimeni cum că ciobanul ar fi un mare repetent, dar trebuie spusă, ca să nu uite cineva: REPETENTULEEEEE... Care eşti tu un Repetent!!!
Iar ultimul loc pe podium este ocupat de presa sportivă. Au înnebunit cu totii... s-au uitat în gradina din vest, gradină dupa care mulţi leneşi bălesc zilnic, şi au copiat exact ceea ce era mai prost. Fiecare jurnal sportiv şi-a trimis emisarii la Napoli şi le-a trasat o singură sarcină: DENIGRARE! Şi repetenţii asta au facut... e plină presa de poze cu munţi de gunoaie, în toate articolele se vorbeşte de mafie, de cerşetori de câinii vagabonzi... ce oraş de rahat... Costel şi Costela, proaspăt căsătoriţi, au decis sa petreacă luna de miere în camera de oaspeţi a naşilor ce locuiesc pe aceeasi uliţa din satul Costeşti, deşi fratele Costelei, Costeluş, îi invitase pe cei doi pentru o săptămână la el în Napoli, dar Costel a refuzat deplasarea după ce a citit căcaturi în presă. Costel şi Costela vor îmbătrâni nereusind să viziteze niciun oraş mare, ce să mai vorbim de vreun oraş din străinătate... el va deveni un beţiv iar ea o curvă, toate astea din cauza unor jurnalişti repetenţi.
                Bravo repetenţilor, aţi demonstrat încă o dată teoria lui Darwin, dacă cineva se mai întreabă unde e veriga lipsă îi sugerez să se uite mai îndeaproape la jurnalisti: comportament de turmă, ce scrie unu, scriu toţi; trăiesc, după spusele lor, într-o ţară bananieră şi căcatul sare din literele lor cu o constanţă mai mare decât sare din mâinile maimuţelor. Acum îl credeţi pe Darwin?

Editare prin minutul 93: Mulţumesc Cavani !

1 comentarii:

Ovidiu spunea...

Super!...

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori