marți, decembrie 21

Cel mai bun prieten

                Aş putea să pălăvrăgesc mult şi bine despre cum mi-a venit mie aceasta idee strălucitoare, dar nu e nimeni interesat de asta. Deci, trecând direct la subiect… când anume se transformă un băiat într-un bărbat adevărat?? Părerile şi opțiunile pot fi multiple: când bea prima bere? NU! când bea prima bere cu tatăl lui? NU! ok… când fute prima data? NUU! Aş putea să le combin pe astea între ele ca să iasă ceva cu adevărat bolnav, dar nu vreau să-ţi schimbi părerea despre mine. Deci, când se transformă un băiat într-un bărbat???
                Când își cumpăra primul lui cuptor cu microunde!!! Fix atunci, ăla este momentul transformării. Din acel moment el se poate numi cu adevărat bărbat. Ăla este „momentul magic”, în plus am să-ţi explic şi de ce: în primul rând nu are rost să ne certăm pe o eventuală idee greșită ce ar ieși de aici, ceva legat de „după ce a descoperit focul, bărbatul s-a apucat să facă un grătăr în vreme ce femeia era în peșteră unde pregătea salata”, nuuu… nicidecum, dar pur şi simplu nouă nu ne stă în putere ca după ce venim de la serviciu să ne mai apucam să curățăm un cartof sau o roșie… pac ai băgat ceva în microundă, o scoţi, o mănânci şi aia e, bine, asta dacă nu ai deja vreo fată acasă care e dispusă să-ţi gătească ceva.
                În felul ăsta poți recunoaște burlacii în supermarket, dacă ar fi să pui un pariu pe descoperirea burlacului pe cine ai pune bani, pe tipul care are o listă de cumpărături în mână – şi are şi dificultăţi în a o citi, pentru că nu e scrisul lui – şi are în coş diferite legume şi fel de fel de condimente plus două bucăți de carne, sau pe tipul care are în coş patru-cinci chestii luate de la raionul de chestii înghețate?? Acum, aici alegerea e foarte simplă.
                Din acest motiv cuptorul cu microunde e cel mai bun prieten al bărbatului…

2 comentarii:

Ovidiu spunea...

:)) Corect, bine punctat!
App, nu știam că iți pasă atât de mult de părerea cititorilor acestui blog despre tine :-?

armin spunea...

hahaha... ce-i asta? psihologie inversa ca sa ma faci sa spun prostii?? hahahaha

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori