luni, noiembrie 15

What The Duck?!

                Da, aşa e, încă un post despre „mitrifica” (atenție, cuvânt adaptat) conferința de la Iași. În primul rând a ieșit în evidenţă acea deja rușinoasă dorință a românilor de a-i pupa în cur pe străini. Deși îi zicea conferință internațională şi limba oficială era engleza, la sesiunea de deschidere s-a găsit unul mai cu moţ care s-a ridicat în picioare şi a spus că el are să își ţină discursul în limba franceză, pentru că – şi-a motivat el alegerea – şi în România există foarte mulți vorbitori de limbă franceză, plus că marea majoritate a invitaților sunt francezi. Mai era un japonez, doi englezi şi un neamț care au fluierat în timpul discursului ținut de acel domn. Probabil universitățile de care aparțineau nu aveau nici o intenție de a colabora cu organizatorii pe viitor, deci nu erau importanți.
                Apoi a venit „cina oficială”, evident că a fost ales cel mai românesc restaurant din tot Iașiul… evident că au fost aduși câţiva artiști să cânte muzică populară… evident că i-au scos pe străini la horă. Bine, cred că după ce am stat închis în camere în care nu pătrund razele solare – care fac rău microscoapelor – mi-am cam pierdut din simțuri şi sentimente. Bineînțeles că trebuiau tratați cu bunătăți tradiționale, dar în nici un caz nu trebuiau îndemnați să încerce palincă fără să știe ce anume gustă. Deci practic i-au îmbătat şi apoi i-au dansat pe străini. A doua zi prezentările s-au ținut în limba română din cauză că străinii erau mahmuri în hotel. Another job well done! Bine băieți, țineți sus munca bună!

Unde vă e demnitatea?? V-a căzut din buzunar când v-aţi aplecat să pupați funduri străine?!? Îi căutați pe ăia între coarne… ca să ce?!? Vă dau ăia de mâncare?? După aia săriți de cur în sus când ne fac toți cerșetori…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori