sâmbătă, noiembrie 20

Fanii strică tot

                Nu pot să rămân fără reacție văzând ultimele mutări făcute de „cel al cărui nume nu va mai fi pronunțat”. În dulcele stil ciobănesc, s-a înjurat cu MM ca la poarta stânei după care l-a adus înapoi, motivul? Ciobanul ar face orice compromis ca să intre iar în Liga Campionilor să poată să-şi mai tragă câteva zeci de milioane de euro. Pe el nu-l interesează absolut deloc echipa, el e atras doar de banii ce vin din UCL. Mă rog, muie ciobane, sper să mori în chinuri groaznice… bla-bla… clasica poezie.
                Bun, MM a venit, e decis să se apuce de treaba si să-l facă fericit pe cioban, dar în vremea în care MM a manageriat Urziceniul s-a atașat de numitul Vasile Maftei, de profesie fotbalist, rapidist la rădăcină. Ce e rău în asta?? Absolut nimic! Cum îl considera un jucător bun şi un om cum se cade, vrea să-l aducă la Steaua… aici este problema, nu poate face asta pentru că nu vor fanii. Având în vedere trecutul lui rapidist, niște injurii aduse Stelei, plus ceva semne obscene, toate făcute din postura de căpitan al Rapidului fanii refuză să-l accepte la echipă. Aici vorbim de aceiași fani care în ciuda comportamentului execrabil al ciobanului continuă să-l finanțeze pe acesta prin bilete.
                Să o luam de jos, de ce a făcut el acele gesturi şi de ce a aruncat injuriile?? Din cauza fanilor, care ori l-au instigat – cei steliști – ori l-au constrâns să facă asta – cei rapidiști. Pentru că, acestea sunt chestiile pe care trebuie să le faci ca să te pui bine cu fanii, aceste maimuțe neevoluate. Apropo, cred că fanii sunt veriga lipsa din teoria lui Darwin: arată ca niște maimuțe? DA! aruncă cu căcat? DA! au o inteligenţă inferioară oamenilor de rând dar superioara maimuțelor? mmm, deși s-au semnalat câteva cazuri în care unele maimuțe au reușit scoruri mai mari la testele de inteligenţă decât unii suporteri, putem spune că DA! Deci, iată… teoria lui Darwin demonstrată.

                Acum să punem problema altfel, să-l luam drept exemplu pe Suporter Suportericeanu, un suporter oare care este fan înfocat al formației A, ce are că mare rivală formația B. Dacă vreun jucător de la B se transfera la A, atunci Suporter Suportericeanu va merge pe stadion şi-l va înjura tot meciul, plus eventualele prelungiri – perioada de încălzire va fi rezervată mesajelor ironice la adresa aceluiași jucător. După ce se termină meciul, Suporter Suportericeanu se duce acasă, se culcă fericit că şi-a băgat tot ce avea în respectivul dușman al echipei sale preferate iar a doua zi se duce la serviciu. Ajuns acolo, primește o ofertă superioară financiar şi nu numai din partea companiei concurente celei la care lucrează el. Se gândește la el, la familia lui şi accepta postul. Ajuns la noul loc de muncă este apreciat şi răsplătit pentru calitățile sale. E corect?!?

Fanii strică TOT!!!

Editat PP: Ce show face MM în tribune... zici că şi-a pariat toată averea pe victorie...


sursa foto: gsp

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori