joi, octombrie 21

Oare merita?


                Oare merită să stai capră pentru bani?? Oare merită să faci munca cea mai murdară ca să te umpli de bani?? Sau poate nu o face pentru bani… poate are contract semnat şi nu se poate retrage. Mă refer la Cătălin Măruță şi a lui „Oră veselă”. Eu țin minte că la început, imediat după ce a venit la pro emisiunile lui nu erau chiar în halul ăsta, dar de ceva vreme şi-a atârnat o etichetă enormă de gât pe care scrie HI (hârtie igienică, la fel precum liber/tatea, clik etc). Orice secundă a respectivei emisiuni este dedicată scandalului… cu cât e scandalul mai mare, cu atât mai bine. Nu este scandal? Lasă că scormonim după el. Nu găsim scandal? Atunci hai să chemam cea mai de carton vedeta disponibilă.
                La început o invita mereu pe Andra, unii ar zice că făcea asta doar pentru că aveau o relație… cui îi pasă?? Promova un artist foarte cum se cade. Mie mi-a plăcut tot timpul de Andra, fără apariții prin presa de scandal, o voce minunată şi îmi amintesc şi acum momentele de după decernarea premiilor la „Cerbul de Aur”, când s-a ridicat cu mult peste contracandidați dar totuși nu a primit premiul întâi, iar atunci şi-a acceptat înfrângerea cu lacrimi în ochi şi cu un nod în gât. Soțul ei îi seamănă în anumite aspecte, nici el nu e vreun client fidel al presei HI, a dovedit că poate face emisiuni bune încă de la TVR2 dar şi la începutul carierei lui din trustul pro, deasupra cărora se adaugă şi articolul scris de Bendeac despre el. Bendeac… nu am o părere bună despre el… mai are momente în care face lucruri bune, plăcute ochiului – am citit pe blogul lui un comentariu… delicios, dar nu este îndeajuns încât să-mi schimb părerea despre el.
                Revenind la Măruță şi „ora lui veselă”, emisiunea asta s-a transformat într-o bătaie de joc generală, e pur şi simplu un loc în care oamenii sunt invitați pentru a se căuta o sămânță de scandal. Au început prin invitați demni de sticlă, dar au ajuns la maneliști. Spre exemplu:
ATENŢIE! Pentru sănătatea ta mintală, NU apăsa play

                Eu sunt absolut sigur că nu e Cătălin cel care face invitațiile, eu cred că pur şi simplu vedetele de carton îi sunt băgate pe gât de producători iar el strâns cu ușa să scormonească după scandal.
                Dar oare chiar merita? Sau o face din plăcere?


Eu mă uit la tv pe net, şi prefer să fiu precaut, pornesc canalul care transmite meciul cu mult timp înainte, ca să fiu sigur că prind loc. Astfel am prins câteva „momente de maximă audienţă” marca „ora veselă”. După el urmează mereu Andreea Esca… dar măcar de ea știm toți că are un salariu…

9 comentarii:

The girl with yellow shoes (Trice) spunea...

aceeasi problema o am si eu cu Maruta. Nu ma uit la televizor mai deloc, cel putin nu pe canale romanesti, dar cand il vad pe Maruta si ale lui emisiuni turbate mi se face rau. Ma scarbeste..

Aaa, si nu mai spun cat de tare ma scarbesc persoanele care spun: Ce ai cu Maruta? E simpatic!

Hello!!! Pe ce lume traiti?

armin spunea...

el este simpatic... e băiat bun... realizatorii emisiunii... ei sunt tumoarea. Cătălin are un contract beton și nu poate fugi... sau poate se vinde pentru bani...

TheSolitary spunea...

Am observat și eu treaba asta, și nu doar la el în fine, nu știu exact dar nu cred că el este realizatorul emisiunii, el doar se conformează... bănuiesc că face și el ce ”se vinde”... deci dacă acesta este ”nivelul” majorității publicului țintă, se conformează...

armin spunea...

da, exact... adică practic se vinde pentru bani...

The girl with yellow shoes (Trice) spunea...

nu m-a interesat pana acum daca el e cel penibil sau cei ce gandesc emisiunea...

Dar totusi...In halul asta sa te prostituezi pentru bani? Te vede o tara intreaga..

armin spunea...

pentru multi bani... dar tot nu mi se pare o afacere buna...

TheSolitary spunea...

de ce îi spuneti prostituție, fară nici cea mai vagă idee de a îi lua apararea, face și el ce facem noi toți, facem ce ni se cere pentru bani, nu asta făcuși și tu armine alaltăieri cu...”directoarea din Franța”, ai jucat cum ți-a cântat aia, doar că na, nu ai apărut și tu la tv :))

armin spunea...

mmmm... pai aici ai dreptate... din nou...

TheSolitary spunea...

:)

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori