marți, septembrie 21

Aşa nu


                Presa HI(hârtie igienică) scoate subiecte de scandal pe bandă rulantă, sunt create, înălțate şi în final distruse public vedete din carton. Oameni simpli a căror viață este schimbata definitiv, oameni cândva simpli sunt urmăriți şi hărțuiți cu obiectivul pentru ca mai apoi povestea spusă să fie modificată într-un mod cât mai dramatic posibil.
                Oameni simpli şi limitați, dar cu o voce puternică ies în faţă şi aruncă cu căcat de jur împrejur. Aşa nu, stimabililor!!! Întotdeauna are să fie mai ușor să arunci vina pe altul decât să accepți că e a ta şi să încerci să schimbi ceva.

Băi frate… sunt unii, care şi-au băgat atâta pulă în România încât ar trebui să își facă griji cum își împart averea după moarte… ei ca ei… băi dar sunt unele… care la câtă pulă şi-au băgat în România sigur au rămas gravide… permanent.

2 comentarii:

TheSolitary spunea...

De ce naiba crezi ca se numeste "HI"? Ca sa sterga rahatul altora, sau mai bine spus sa il intinda :))
"băi dar sunt unele… care la câtă pulă şi-au băgat în România sigur au rămas gravide… permanent.", asta nu o inteleg, cred ca vroiai sa spui cata sia bagat "Romania" in ele...

armin spunea...

pai au zis ele: "bagami-as pula in rromania" si au zis asta asa de mult incat toata pula aia s-a adunat si le-a lasat insarcinate...

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori