joi, iulie 8

Pișcat de fund (Răzbunarea Pantofului)


                Dacă ai ști de câte ori mi s-a întâmplat să fac mișto de cineva pe o temă strâns legata de ceea ce eu consideram a fi un neajuns în viața respectivului, iar după o scurtă perioadă de timp exact căcatul ăla să mi se întâmple şi mie… deci dacă aş avea un leu… da ce zic eu un leu… dacă aş avea eu 100є pentru fiecare dată în care am pățit aşa… pai acum aş fi bogat… da ce zic eu bogat… aş fi putred de bogat.
                Ultima glumă proastă efectuată cu o dezinvoltură extremă: „pantoful cu toc înfipt în spate”. Un bla-bla aleatoriu despre un pachețel cu doi mici luat pentru acasă. Băi dacă n-am râs de Doru şi Roger pe tema asta… la un anumit moment dat (când mă alergau ăștia cu furcile prin curte) m-am gândit că ar putea chiar să mă bată… dar am scăpat teafăr şi ne-înfurcat. Toate astea s-au întâmplat fix joia trecută – deci s-a împlinit o săptămână, deci după o săptămâna s-a şi întors roata… hai să îți zic:
                Aşa cum în fiecare an vine Crăciunul, Revelionul şi Paştele, la fel vine şi trece şi ziua de naștere… şi cum a mea se apropie (repede: sticky-note: vine ziua lui armin, să nu uit să îi zic LMA) ce m-am gândit eu? Păi m-am gândit aşa:
-Băi armine (pentru că vorbeam eu cu mine)… nu mai fii tu Hagi… Tudose şi cinstește-ți aproapele cu ceva băutură!
-Pleacă băi de aici, ce ai? Te-ai ţicnit?? Păi anul trecut ingraţii ăia au uitat de ziua noastră, ai şi uitat deja??
-Ei… iartă-i şi tu! Şi nu te mai căca pe tine aiurea că oricum nu te-ai supărat, pentru că te așteptai la asta…
-Aici cam ai dreptate… bine, am să îmi cinstesc aproapele
                Zis şi făcut. Am analizat calendarul, am observat potrivirea extrem de nepotrivită a zilelor în calendar, după care mi-am zis: Numai marți nu-i joi… cinsteala are să fie sâmbătă! Am zis!! După care m-am apucat eu să îmi invit prietenii… Canci!
                Şi măcar de ar fi fost un „canci” de genul: „știi, nu pot veni, fix atunci este petrecerea prietenei șefei mamei mele… nu o pot rata” deci măcar dacă erau scuze de genul ăsta… dar nici măcar atât nu mai merit aparent… scuzele primite:
-Sâmbătă?!? Păi nu pot atunci… am plănuit un week-end romantic la munte cu iubitul meu!
-Când? Sâmbătă zici? Păi nu se poate, plecam la „Mama’Dracu”… Nuuu, nu poți veni şi tu… Pentru că mergem doar cupluri!
                What the DUCK?!? Ăsta ce e? Un nou tip de discriminare?? Şi până unde are să se meargă? Are să se meargă până la: „nu primești o gură de apă, apa e doar pentru cupluri”??
                Deci, doar ce râdeam de ei că nu se pot mișca liber din cauza tocului blocat între vertebre… şi acum… mai zii ceva armine dacă poți… acum să vedem cât de cur deștept sunt eu, acum să vedem dacă m-o mai mânca pe mine în cur să fac mișto de alții…
Gugălit cuvinte cheie, filtrat prin sute de mii de link-uri către site-uri cu pornache, găsit poză, publicat. Sper să fie apreciată.


                Cine a mai pomenit aşa ceva?? Vreau să dau de băut… dar nu am cui… Păi o să ies în Piața Unirii şi am să îmi aleg din mulțime câțiva prieteni şi o să le dau de băut… Screw you guys… I’m going to Piața Unirii să îmi fac alți prieteni… Unde s-a mai văzut aşa ceva?? Vrea unu să arunce cu banii degeaba… şi nu are în cine… Şi toată lumea urlă că e criză financiară… daaaa criză financiară… hai vino să îți dau o bere… gratis… nu pot că plec la munte la un hotel de cinci stele… da… văd criza… se vede cu ochiul liber.
                Totuși… nu cred că pot renunța la glumele referitoare la tocul dintre vertebre… pentru că sunt prea bune, uita-te şi tu: „Papucul înfipt în spate… cu greu se mai scoate” sau „Tocul din spinare îngrădește libertăți legendare” sau „În bere sta libertatea, în vin înțelepciunea… în spinare e pantoful” Uită-te şi tu ce glume bune am scornit… pai până şi ăia de care râdeam nu se puteau abține… Iar acum… pantoful s-a întors şi mă bântuie…

7 comentarii:

anelise spunea...

armin..don't think, just act

armin spunea...

nu cred ca ar functiona la mine filozofia asta...

Ana - Maria spunea...

sigur sigur pleaca ei? si nu iti fac o surpriza sau ceva de genul asta?

@anelise : haha.. ceva de genul "don`t think.. just act, aveam eu pe blog :D

armin spunea...

nu nu... chiar pleaca... iar daca o fi vreo surpriza-surpriza am sa scriu pe blog... sa ma laud cu prietenii mei

anelise spunea...

@Ana, nu prea se poate comenta la tine pe blog si nu stiu de ce :(

doaroDIANA spunea...

eheeei,Armineee...zile grele in mahalaua ta ,baiete...dai o bere?nu ai prieteni?stai ca-ti fac rost de un autocar de sugative profesioniste imediat...lool
aaa,sa nu uit...si daca uit...."La multi ani " de pe acum....si la anul care vine,un toc cui sa te suprimeeeeeee....muaaamaaa,ce urare (hai mai...e de bine...)

armin spunea...

hahahahahahaha... asta da urare... cum fac sa te blochez? sa nu mai intri ca sa imi faci urari din astea?? hahahahahaha!!!

Pai, Diana, multumesc pentru urare... si... multi ani sa apucam (toti) si fie ca fiecare an ce trece sa-l faca sa para urat pe cel dinaintea lui!!!

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori