marți, mai 25

Eu, cel malefic


                    Pentru început trebuie să îți spun că am avut întotdeauna dureri de cot şi fund atunci când venea vorba de modă, stil vestimentar şi tot felul de prostii de genul asta. Eu încă sper să am în casă un singur costum în care să fiu îmbrăcat când oi muri. Să vedem cât de mult are să îmi reușească. Momentan am două costume… şi le-am şi purtat… de mai multe ori… se împute treaba.
                Având în vedere cele de mai sus, cred că e nevoie să îmi motivez subțirimea garderobei „oficiale”: mi se rupe în sute de mii de bucăți despre moda... cred că am mai spus-o o dată, dar nu sunt sigur. Pur şi simplu nu pot să înțeleg conceptul. Din punctul meu de vedere un creator de modă este un ciudat, pe același principiu le înțeleg pe femeile din aceasta industrie. Atunci când eram mic, obișnuiam să trag fetițele de codiţe, iar când reușeam să le dau capul pe spate, observam că până să le întrerup eu, ele desenau rochițe… deci, o femeie creator de modă, nu mi se pare ciudat… dar un bărbat?!? Dar mă rog, am văzut multe ciudățenii, deci nu m-aş uita chiar strâmb dacă l-aş vedea pe stradă pe Cătă cel Botezat (alt designer nu știu, pe cuvânt).
                Ei şi pornind de la această industrie pe care eu nu pot să o înțeleg, mi-am dezvoltat eu un plan de stăpânire a lumii. Pentru că om de știință… mă rog… hai să zicem că sunt… deși nu ajung nici la degetul mic al celui mai neînsemnat om de știință, dar dacă eu pot face o excepție, ai să poți şi tu… deci om de știință sunt, trebuie să fiu şi malefic… obligat-forțat. Şi cum cred că îmi era scris să ajung în postura de savant, mi-am făcut din timp planul de stăpânire a lumii.
                Acum, planul este în desfășurare şi nu cred că mă mai poate opri nimeni, motiv pentru care am să îl dezvălui… am să îmi fac public planul tocmai ca toată lumea să poată vedea cât de capabil sunt eu. Mu-ha-ha-ha-ha-haaaaa…
1.       Trebuie să devin creator de modă. În felul asta am să fac chestii banale, o să arunc cu vopsea, o să trag dungi, o să pun punctulețe şi oamenii vor începe să mă placă şi în final mă vor diviniza.
2.       Trebuie să devin un savant. CHECK!

3.       Trebuie să țin cât mai multe întruniri cu supușii mei. La fiecare întrunire le voi prezenta noile mele colecții vestimentare, prin acele colecţii ei mă vor diviniza şi mai mult.
4.       Pentru început va trebui să strâng bani, drept pentru care îmi voi ruga supușii să mă finanțeze. Îi voi păcăli punând niște preturi ridicol de mari pentru hainele pe care le creez.
5.       După ce voi strânge destui bani (îmi voi cumpăra un Maybach şi îl voi modifica ca să funcționeze cu gaz petrolier lichefiat) voi cumpăra arme pentru supușii mei.
6.       În final am să apar în mijlocul scenei, după ultima prezentare de modă care îi va hipnotiza pe supușii mei, şi le voi cere… pentru început să meargă pe străzi, să caute o anume persoană pe care eu o urăsc la infinit, să îl bata rău pe ăla şi apoi să se întoarcă la mine.
7.       Dacă pasul 6 reușește va urma ultimul pas, anume să iasă pe străzi şi să transforme liniștea în anarhie… în felul asta eu îi voi controla, iar ei vor reduce la tăcere pe oricine sau orice va încerca să mă oprească.
Haaaa-ha-ha-haaa… pardon: Mu-ha-ha-ha-haaaaaa… nimic nu îmi mai poate sta în cale… am să conduc lumea.

5 comentarii:

Twinkle spunea...

Te rog nu :)) Nu vrei tu sa faci un colt de lume special pentru oamenii(ca mine :>) care n-au gresit cu nimic. :)) Si vor mai fi ca mine, si o sa facem o rascoala, te detronam, si in modestia mea suprema, voi fi nevoita sa iti iau locul :)) muhahaha. ca tot iti place istoria.. ce zici de o rascoala a supusilor care detesta moda?:))

armin spunea...

rascoala aia se va intampla... fie ca vrem sau nu... iar cand rasculatii se vor rascula Fuxia va redeveni Roz... abia astept! hahahahaha

Twinkle spunea...

Fuxia/roz nu vor mai exista. se vor sterge de pe fata pamantului. se vor lasa doar nuantele asa pale spre alb. vor disparea de asemenea strasurile, paietele si tot din categoria asta. va fi era tenesilor si a hainelor comode, diverse modele si culori, in special rosu.Fara roz. poate doar violet..:))))

♥ Wanixa spunea...

sau verde` :D :))

Rafael spunea...

super tare:)))))))

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori