marți, mai 18

Despre tine… sau despre mine


                Poate fi chiar despre unul din prietenii tăi, e şi asta o posibilitate. Ceea ce vreau eu să îți spun este că eu sunt o minte mai luminată - doar spre lucruri neimportante, cele importante sunt neglijate mereu… brânză bună în burduf de… de fapt, dacă mă gândesc bine nici brânză nu e aşa de bună – şi cum mințile luminate găsesc ele noi teorii şi multe alte chestii interesante, ei bine uite că… în sfârșit am descoperit cum se împrietenesc reprezentanții sexelor.

Fetele

                Este vorba de un proces complex de selecționare a prietenelor, proces ce se desfășoară numai în mintea fetelor, niciodată în cea a bărbaților (algoritmul lor e ceva mai complex). Ce se întâmplă de fapt? Păi fetița de rând pășește în cameră, prietenii răsar de după scaune sau draperii, striga „surpriză!!!” ea suflă în lumânări, își pune o dorință şi după ce deschide ochii constată că nu mai e fetiță mică ci a devenit o tânără domnișoară. Moment în care se duce frumos în camera ei, închide ușa cu cheia, trage jaluzeaua, scoate oglinda aia mare pe care mama ei a ascuns-o cu grija după șifonier, se dezbracă şi apoi se admiră în oglindă. După ce se învârte o bună bucată de timp pe lângă oglindă este apta pentru a concluziona: este sau nu o „bunăciune”?? Asta este întrebarea la care tânăra caută răspuns. Se cataloghează, după care începe să își facă prietene.
                Aici încep diferențele, dacă tipa s-a catalogat drept „bunăciune” atunci ea își va căuta doar prietene urâte. De ce? Simplu, pentru că atunci când iese însoțită de prietenele ei cu mult mai urate, atunci va fi sigură că toți băieții vor beli ochii la ea, balele vor curge numai în direcția ei… deci într-un cuvânt: paradisul. Se va simți perfect între „prietenele ei”.
                Dacă cumva nu își poate lipi pe buca dreaptă (printr-o lovitură fermă cu palma) eticheta de „bunăciune”, ei bine cealaltă eticheta disponibilă este doar „urâtă”. Nu există nicio etichetă intermediara. Ei, dacă observa că maică-sa a făcut-o urâtă, face o criză, sparge tot prin casă, se ceartă cu toata lumea, cu toți prietenii după care începe să își facă alte prietene. Ei bine, ea va alege doar prietene din categoria „bunăciune”… De ce? Foarte simplu, pentru că băieții vor roi în jurul bunăciunii şi își vor încerca norocul, dar cum bunăciunea nu-l va accepta decât pe „Făt-Frumos cu Stea în Frunte” vor fi extrem de mulți tipi care vor fi respinși. Deci mai multe șanse pentru ea, ea care are un respect de sine… nu prea mare… oricum respectul ei de sine e cu mult inferior celui al „bunăciunii”.
                Şi cam aşa ia ființă viaţa nouă: bunăciunea respinge, aia urâtă îl agaţă şi îl prostește, rămâne însărcinată şi hop… o luăm de la capăt.

Băieții

                Ei bine, când vine vorba de băieți, lucrurile sunt mult mai complicate. Un bărbat nu își face niciodată prieteni la întâmplare, aşa cum fac femeile… noi suntem mult mai tipicari, noi de la naștere avem întipărit un algoritm foarte complicat care este mereu urmat de către fiecare exemplar aflat în căutare de noi prieteni. Acum, știu că probabil voi fi ars pe rug pentru faptul că dezvălui secretul, dar asta e… cineva trebuia să iasă în faţă lăudându-se că știe şi poate, iar acela sunt eu. Iată cele 5 criterii:
1.       Are frigider
2.       Are bere în frigider
3.       Are televizor cu ecran lat
4.       Are fotolii confortabile
5.       Nu are logodnică/nevastă

Vedeți voi… aici se face diferența, noi putem să bem o bere cu aproximativ orice tip care poartă semințe dătătoare de viață, pe când femeile sunt mult mai riguroase şi mai tipicare şi mai… de toate… şi în final ajung să se păruiască doar pentru că una din ele a folosit un ruj de o culoare mai aprinsa decât cealaltă. Iar asta e doar pentru că ele nu posedă semințele, ele posedă doar terenul arabil.
                Mă rog, de fapt am aflat eu că două fete pe care le cunosc s-au certat pe același băiat… ceea ce mi se pare absurd, pentru că una din ele era urâtă… trebuie că nu a respectat ordinea puterii în trib!!! Şi am auzit-o de la o fată – curios, nu? Tocmai ce mi-a spus Miss G. care e treaba cu bârfa…

4 comentarii:

anelise spunea...

e ceva ciudat, atunci cand postarea este mai lunga ne intrebam de ce ne chinui atat, iar acum cand vad ce putin ai scris imi vine sa spun..heiii doar atat?? ciudat...

armin spunea...

ei lasa, or sa revina si povestile lungi!

Miss G. spunea...

ha :)) ma bucur ca postarea mea ti-a aprins niste beculete :D
ce sa spun, ai cam nimerit-o cu fetele, da sa nu fim rai, nu e singurul criteriu.cred...sper

armin spunea...

ahaaa... am avut dreptate...dreptariceasca...

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori