marți, martie 23

Altă leapșă


                     Florin a creat-o pe ea, leapșa. Nu a trimis-o spre alții ci a lăsat liberul arbitru al fiecăruia să decidă. Același lucru am să îl fac şi eu, nu o să nominalizez pe nimeni… cine vrea să o facă e bine-venit.
                Mda, v-am simțit răsuflul de ușurare… de parcă aş fi eu babaul… Ei bine, această leapșă are un subiect foarte delicat pentru fiecare dintre noi. E vorba de momentul ăla foarte nasol când sună ceasul:

Trezirea

                Deci e o chestie delicată pentru alții… pentru că mie nu îmi creează probleme… absolut deloc. Uite, am să îți descriu o dimineață clasică din viața mea:
                Când eram eu mic-mic, mă trezea mama dimineața, nu aveam ceas deșteptător, pentru că ălea digitale încă nu apăruseră, iar alea mecanice făceau prea mult zgomot. După ce am mai crescut ceasul meu interior s-a adaptat şi aproape că nu mai era nevoie să mă trezească cineva, în fiecare zi mă trezeam pe la ora 6 – prima oră la școală era la 7.30.
                Ei după ce am fost eu cuminte mai mulți ani la rând, tata a decis în sfârșit să îmi cumpere telefon mobil… nimic nu a mai fost la fel. Am început să setez alarma la el şi dormeam că un porc… uneori o închideam în somn.
                Cam pe la al doilea telefon am descoperit eu o melodie pentru ceasul deșteptător pe care o folosesc şi acum, deși am schimbat telefoanele într-o veselie de atunci… dar melodia aia e everlasting. Nu am să renunț la ea niciodată cred. În ziua de azi ar trebui să fiu pe plantație cam pe la ora 9. Adică ar trebui să mă trezesc pe la 7.30:
·         7.30: sună alarma la telefon. La ora aia eu sunt îngropat intre perne şi învelit până peste cap, nici nu îți dai seama că doarme cineva acolo. Scot ușor o mână afară… o bag la loc – de obicei e mai frig în cameră decât în patul meu. După ce îmi fac curaj scot mână ceva mai hotărât şi încep să pipai noptiera… de obicei răstorn cavalerul (am un cavaler din plastic pe care l-am cumpărat de la mama lui de acasă, de acolo de unde s-au inventat cavalerii… ăia în armuri, cu scut şi spadă) care în cădere mai răstoarnă ceva… într-un final trântesc telefonul jos. Precaut cum sunt, am ceva moale lângă pat, iau telefonul de jos şi îl bag sub plapumă… abia acolo îl opresc.
·         7.32: cu greu mă ridic din pat. Prima mea grija e să ridic ecranul laptopului şi să dau play în winamp. În felul asta sigur nu mai adorm. Pentru că după ce fac asta cad înapoi în pat.
·         7.35: cam pe la ora asta încep eu să profit de faptul că stau singur. Mă dezbrac în curu gol, îmi iau șlapii mei de baie şi mă duc la baie.

·         7.36: intru în duş… dau drumu la apă caldă şi aștept vreo 5-6 secunde ca să vină calda. După ce vine… ce să mai zic… orgasmic sentimentul…
·         7.45: după duş urmează restul spălaturilor, pe dinți şi pe faţă cu un drac de spumă ce mi-l cumpără mereu sora mea de la avon.
·         7.50: începe complexul proces al îmbrăcării…
·         7.52: se termina complexul proces al îmbrăcării…
·         7.55: îmi pregătesc două sanvișuri, le împachetez în șervetele iar apoi le bag în ghiozdan
·         8.00: îmi pun în ghiozdan ultimele lucruri de care am să mă folosesc la birou: tocul de la ochelari (de obicei fără ochelari), calculatorul științific, căcaturile la care am lucrat aseară, stick-ul şi penarul cu pixuri şi creioane (da, încă am penar)
·         8.15: ies pe ușă. O închid, o verific… de două ori, iar apoi pornesc spre stația de autobuz.
·         8.20: ajung în stație. După orarul autobuzului şi după calculele mele, ar trebui să sosească în 2 minute. Din păcate ajunge după 8 minute. Mă urc un pic nervos, pentru întârziere, validez abonamentul, mă așez pe scaun după care – de obicei – observ motivul întârzierii. Ora e 9.30. Adică telefonul a sunat din 5 în 5 minute de la 7.30 până la 8.30 când în sfârșit l-am auzit.
·         9.50: ajung la birou… începe încă o zi bună…

4 comentarii:

anelise spunea...

ODM cum sa trantesti your precious pe jos?? uff saracutul de el, bine ca are ceva moale unde sa cada

armin spunea...

hahahaha... pentru cei ce nu cunosc: "my precious" e telefonul meu...

Coffee spunea...

Eu am setat la telefon 3 intervale la care sa sune telefonul de dimineata! :)

armin spunea...

pai da...stii cum e... cand nu merge... nu merge...

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează... uneori